Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločinačko udruženje

Policija i USKOK u akciji: Uhićeno više osoba u jednoj županiji

USKOK, ilustracija
USKOK, ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
Policija je na više na više lokacija na području Splitsko-dalmatinske županije uhitila osumnjičene zbog droge.

USKOK i policija izvijestili su da su na području Splitsko-dalmatinske županije u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji u odnosu na više osoba za koje se sumnja da su u okviru zločinačkog udruženja počinile kaznena dijela iz oblasti kriminaliteta droga.

Tužiteljstvo je dodalo da su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat kriminalističkog istraživanja koje PNUSKOK provodi u koordinaciji s USKOK-om.

Pročitajte i ovo Malmo - 3 Totalna opsada FOTO Najviše strahuju zbog jednog nastupa: Na krovovima snajperi, u zraku helikopteri, na ulicama duge cijevi, zatvori ispražnjeni...

Pročitajte i ovo Domovinski pokret Borba za Hrvatsku, kažu Domovinski pokret ima pet ključnih ciljeva

Ravnateljstvo policije ističe da je kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno više osoba, od kojih se dio otprije nalazi u zatvoru. Dodaje i da će policijski službenici po dovršetku kriminalističkog istraživanja predati osumnjičenike pritvorskom nadzorniku te podnijeti kaznenu prijavu USKOK-u.

U USKOK-u dodaju da će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene